Jobbcoach

Tjänsten via Arbetsförmedlingen erbjuds inte längre eftersom

Arbetsförmedlingen har tagit bort denna aktivitet!

Vi vill ändå ligga kvar med denna information eftersom vi fick så bra respons av våra insatser.

”Ni är så mycket mer än bara en jobbcoach”  ”Jag fick hjälp av ett proffs”  och  ”När coachtiden var slut kände jag mig som en vinnare”                                             

Trygghetsfonden.

Vi kan arbetsmarknaden och vi vet vad arbetsgivarna behöver och hur man gör för att få jobbet. Vi arbetar enligt de avtal vi har med Trygghetsfonden TSL. För mer information om vad vi erbjuder och vad TSL kräver klicka på länken.

Länk till TSL http://www.tsl.se/

Metodik

Vi tror på människans inneboende krafter och att varje person är ”specialist på sig sig”. Vi arbetar med ett coachande förhållningssätt och lotsar dig till ditt mål dvs arbete eller förberedande utbildning. En sidovinst av vårt samarbete ger dig ökat självförtroende och ökad självkänsla.

Rent konkret kommer du att få genomgå ett program som anpassas efter Dina egna unika behov och beroende av var Du befinner dig i livet.

Coachernas utbildning och erfarenhet

Vi har en gedigen teoretisk bakgrund och lång arbetslivserfarenhet inom olika branscher. Tack vare detta har vi ett stort kontaktnät inom näringsliv, offentlig sektor och olika organisationer. Flera av oss coacher har också haft befattningar som t.ex. rekryterare och personalchefer. Genom detta har vi stora kunskaper inom rekrytering. Jobbcoaching är en av flera grenar vi arbetar med.

Vi erbjuder också mentorskap, utbildningar, arbetsplatsundersökningar, konflikthantering, teambuilding, olika utbildningar och konsultinsatser inom området informationssäkerhet. Denna bredd gör att vi kan olika branscher och kan ge ett brett stöd till Dig som behöver coaching.